сите категории
EN

Дома>Референци>Петрохемиски производи, хемикалии засновани на јаглен и обработка на гас

Петрохемиски производи, хемикалии засновани на јаглен и обработка на гас

Нашите производи и услуги беа во петрохемикалии, хемикалии базирани на јаглен и индустрија за преработка на гас. Избрани клиенти прикажани како подолу:

Нафтеното поле Тијанџин Даганг
Нафтеното поле Хубеи ianианган
Петрохемиска фабрика Јујанг
Петрохемиска фабрика Jiиуџијанг
Петрохемиски копродукции Шандонг Хејуан, Рибар
Changling Petro-rafining And Chemical Co., Ltd.
Петрохемиска фабрика Луојанг
Гуангжу Гуанги развој на копродукции, ООД
Gansu Yinguangjuyin Chemicals Co., Ltd.
Yantai Juli Fine Chemicals Co., Ltd.
Петрохемиска фабрика Jiиуџијанг
Петрохемиски копродукции Шандонг Донгминг копродукции, ООД
Suqian Xinya Technology Co, Ltd.
Нанџинг Ронгксин хемикалии копродукции, ООД