сите категории
EN

Дома>Референци>Fубрива за азот и сингас

Fубрива за азот и сингас

Нашите производи и услуги се користат во индустриите за азотни ѓубрива и индустрија за сингас. Избраните клиенти се прикажани како подолу:

Нафтеното поле Тијанџин Даганг
Нафтеното поле Хубеи ianианган
Петрохемиска фабрика Јујанг
Петрохемиска фабрика Jiиуџијанг
Петрохемиски копродукции Шандонг Хејуан, Рибар
Changling Petro-rafining And Chemical Co., Ltd.
Петрохемиска фабрика Луојанг
Гуангжу Гуанги развој на копродукции, ООД
Gansu Yinguangjuyin Chemicals Co., Ltd.
Yantai Juli Fine Chemicals Co., Ltd.
Петрохемиска фабрика Jiиуџијанг
Петрохемиски копродукции Шандонг Донгминг копродукции, ООД
Suqian Xinya Technology Co, Ltd.
Нанџинг Ронгксин хемикалии копродукции, ООД