сите категории
EN

Дома>За нас>иновации

иновации

Истражување и развој во Хуанда

Голите фигури ја откриваат нашата посветена и посебна посветеност за истражување и развој (истражување и развој) во Хуанда.

За 1


Од своето основање, Хуанда стави стратешка важност и голем акцент на истражувањето и развојот преку регрутирање на талентирани научници и инженери (вклучително и еден дипломиран на Универзитетот Стенфорд во САД), градење лабораториски капацитети и пилот фабрики и обезбедување и трошење не помалку од 5% од приходите на истражување и развој годишно.

Во 2019 година, нашиот тим за истражување и развој работеше на 5 проекти во областите на фина десулфурација, прочистување на гас и јаглен до етилен гликол (ЕГ) и успеа да развие и комерцијализира 2 нови производи.

Ние ја ставаме иновацијата на прво место и веруваме дека истражувањето и развојот може и ќе донесе иновација што ќе го гарантира нашиот иден успех, а за возврат, можеме најдобро да им служиме на нашите клиенти и да им помогнеме да ги постигнат своите цели.

Центар за истражување и развој

Истражувачкиот центар на нашата компанија опфаќа приближно 800 квадратни метри истражувачки и канцелариски простор. Овој центар придонесува за нашиот бизнис преку развивање на најефикасни и најефикасни производи и имплементирање на нашите постапки за контрола и гаранција на квалитет. Исто така, им помага на нашите производствени единици во намалувањето на трошоците за производство со оптимизирање на работата на различната производствена опрема.