сите категории
EN

Дома>Референци>АМОНИЈА & МЕТАНОЛ

АМОНИЈА & МЕТАНОЛ

Нашите производи и услуги се користат во индустриите за амонијак и метанол. Избраните клиенти се прикажани подолу:

Хемиска фабрика Хубеи ingингмен бр.2
Хемиска фабрика Шандонг Лунан
Хемиска фабрика Шандонг utиутаи
Хемиска фабрика во Сечуан Чуанвеи
Хемиска фабрика Јунан hanани
Хемиска фабрика Јунан Дианжонг
Фабрика за хемиска индустрија Јанкуанг Гуотаи
Фабрика за ѓубриво Хебеј Хеџијан
Фабрика за ѓубриво Хебеј Jinинжу
Dazhou Daxing Coke-Making Co., Ltd.
Група Јунан Јунвеи копродукции, ООД