сите категории
EN

Дома>За нас>Извонредност>2010 година>2019

Извонредност

 • 2010 година

  2019, Додели на „Инженерско -технолошки истражувачки центар на индустриски катализатор“ од страна на Бирото за научна технологија во градот Чангша.

  2017, Добиен сертификат за ISO 14001: 2015 Систем за управување со животна средина и сертификат за OHSAS 18001: 2007 година Систем за управување со здравје и безбедност.

  2016, Награден „Извонредна компанија за нови материјали во провинцијата Хунан“ од Комисијата за економија и информатичка технологија Хунан.

  2015, ХТС-2 Катализатор за ситна десулфурација за длабоко прочистување беше извезен за прв пат во Тајван.

  2013, Ко-развиена, произведена и започна продажба на катализатор за фино десулфуризација HTS-2 за длабоко прочистување.

 • 2000 година

  2009, Добиен сертификат за ISO 9001: 2008 Систем за управување со квалитет. Награден „Високо-технолошка и иновативна компанија“ од Министерството за научна технологија во Кина.

  2007, Ко-развиена, произведена и започна продажба на катализатор за хидролиза-толерантна сулфурна толеранција EH-2 и катализатор за прочистување на повеќе намени на DJ-1.

  2006, Се пресели во високо-технолошкиот индустриски парк Лиујанг.

  2003, Променето име на компанија во Копродукција за заштита на животната средина Хунан Хуанда

  2001, T703 катализатор на ситна десулфуризација на железен оксид беше извезен во САД за прв пат, катализаторот за ситна десулфуризација со широка температура на цинк оксид EZ-2 беше извезен за прв пат во Обединетото кралство.

  2000, EAC-6 RSH & RSSR-Removal Fine Desulfurization Catalyst беше извезен за прв пат во САД и Велика Британија.

 • 1990 година

  1996, Ко-развиена, произведена и започна со продажба на катализатор за ситна десулфуризација на цинк оксид со широка температура ЕЗ-2.

  1994, Ко-развиен, произведен и започна со продажба на EAC-6 RSH & RSSR-Removal Fine Desulfurization Catalyst.

  1993, Ко-развиена, произведена и започна со продажба на катализатор T703 Ferric Oxide Fine Desulfurization, DS-1 Composite Oxides Fine Desulfurization Catalyst и T504 COS Hydrolysis Catalyst.

  1991, Ко-развиена, произведена и започна со продажба на катализатор за десулфуризација на ситни јаглерод T102 и катализатор за десулфуризација на фини јаглерод T104.

 • 1980 година

  1989, Започна соработката со Хубеи Истражувачкиот институт за хемија (HRIC), кој оттогаш останува како наш клучен партнер.

 • 1970 година

  1979, Основана како фабрика за хемикалии Чангша Вангију, која произведува, продава и дистрибуира кобалт ацетат, кобалт сулфат и амониум молибдат.

Ве молиме запомнете: Тука го прикажавме само првиот пат извоз на нашите производи.

СЕРТИФИКАТИ